Преди дни треньорът на "златните момичета" оповести, че се оттегля от поста

"През тази седмица взех решението да се оттегля. Миналата седмица се наложи да остана в болница три дни и затова взех това решение", сподели пред NOVA Ина Ананиева, която преди два дни оповести решението си да се оттегли от поста треньор на националния ансамбъл по художествена гимнастика. 

По темата

"Прекаленият стрес и преумората са факторите, които ме накараха да спра да работя на тези обороти", обясни тя.

Ина Ананиева смята, че изминалата 2016 година е била най-трудната й в професионално отношение, а за най-успешна приема 2014 година, когато момичетата от ансамбъла се върнаха от Измир със световната титла. 

Никога не съм крила любовта си и добрите си чувства към Илиана Раева. Аз винаги съм работила в спокойна среда. Получавала съм страхотно разбиране“, подчерта Ананиева. 

„Илиана е част е от моето семейство и аз винаги съм се чувствала част от нейното. Ние имаме дълбока връзка. Онзи ден, когато ѝ казах, че съм решила да спра, тя ми каза, че няма да е същото без мен. Каза ми неща, които не беше изричала в годините. Сподели ми, че ако е знаела по-рано, бенефисът щял да протече по различен начин и ми каза: „Ще видиш какво ще направи за теб на Световната купа догодина“.