18-годишното момче е в неизвестност от два месеца

18-годишно момче от София е в неизвестност от два месеца. Това алармира майка му, след като връзката й с него спира през ноември миналата година.

По темата

„С него поддържахме връзка по Facebook и Viber до началото на декември. После започна да ми отвръща само с „Да” и „Не”. Последно съм го виждала през октомври. Причината да не се виждаме често, е че Майкъл живее при баща си, тъй като ние сме разделени. Вкъщи не е имало проблеми. Подозирам отвличане. Баща му не знае нищо повече по въпроса. Бях в полицията и ми казаха, че той е на 18 години и може да прави каквото си поиска”, обясни за „Здравей, България” Гергана Михайлова, майка на изчезналия Майкъл.

Последно Майкъл отишъл да посрещне рождения си ден с приятели в дискотека. Близките му приятели не знаят къде може да е той. Момчето вече е пуснато за издирване от полицията.

„Искам да го видя, че е жив и здрав. Искам да му кажа, че много го обичам. Не вярвам на приятелите му, че не знаят къде е Майкъл. Нека да ми се обади”, помоли тя.

Няколко часа след като Гергана Михайлова разказа за изчезването му в "Здравей, България", в профила си във Facebook Майкъл Кривиралчев написа: "Добре съм, просто ми омръзна цял живот да бъда използван и командван от 99% от хората, които познавам. Просто искам малко повече време да ми мине това мъчение през тези трудни 18 години. Единственият човек, на който мога да благодаря и да подкрепя винаги, това е Гергана Михайлова, майка ми. Тя е единственият човек, който винаги ме е подкрепял и помагал винаги с каквото и както може. Ако някой се почувства обиден, "свалете си малко самочувствието". Няма човек на земята по-ценен от майката!!! Извинявам се от цялото си сърце за напрежението, което създадох. Просто, повярвайте ми, не ми е било лесно!!!!!”, написа момчето във социалната мрежа."

Под публикацията много хора задават лични въпроси на Майкъл, за да разберат дали съобщението е писано от него или от някои друг, а той отговаря последователно на всички.