Любими лица и талантливи артисти ще бъдат част от каста в петия сезон на шоуто за преобразявания

"Новият сезон на "Като две капки вода" ще стартира съвсем скоро. В шоуто ще има много промени и изненади", разказа Димитър Рачков по време на гостуването в "Комбина" по NOVA. Водещият на шоуто за преобразявания допълни, че петият сезон ще се завърне в ефира с оригинален каст, който ще провокира с непредвидими персонажи. 

По темата

По традиция хитовото шоу в България ще събере някои от най-големите звезди и жури от професионалисти с подобаващо чувство за хумор.

"Все още нямаме право да издаваме членовете на журито, но искрено се надявам Маги Халваджиян да бъде там. Той е изключително важен за нашата роля със Зуека", разказа Рачков, който дори шеговито апелира към хората да гласуват за оставането на продуцента на шоуто в журиращото трио. Двамата водещи ще поддържат усмивките на милиони зрители и този сезон, споделяйки предизвикателствата на сцената с любими лица и доказани артисти. 

Кой ще бъде част от петия сезон на единственото по рода си шоу за преобразявания у нас? Какви изненади ще донесе новото издание на "Като две капки вода" – зрителите ще разберат скоро по NOVA. 
 
Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната Facebook страница на "Като две капки вода"