Мариана Цонева, Деси Слава, Лияна, Стефан Манов-Тачо и Ники Кънчев ще припомнят, че любовта е подправката, без която не можем – всеки делник от 20.00 ч.

Великолепна петица от кулинарни отличници влиза във втората седмица на "Черешката на тортата". Мариана Цонева, Деси Слава, Лияна, Стефан Манов-Тачо и Ники Кънчев ще покажат нагледно, че тайната подправка за завършен вкус на всяко блюдо е любовта, без която не можем – всеки делник от 20.00 ч. по NOVA. 

Още снимки на участниците вижте в галерията ТУК

Стефан Манов-Тачо ще открие кулинарния маратон в понеделник с испанско меню, посрещайки гостите си вкъщи. Родителите му са имали ресторант в Испания, затова е вдъхновен от тамошната кухня. Дали любовта на жената минава през стомаха, ще стане ясно от изненадата на вечерта – неговата любима Жени Калканджиева.

Вторник вечер е време за ресторант и добра музика. Деси Слава е подготвила артистичен спектакъл за гостите си с фламбе елементи, но престараването води до пропуски, които ще се опита да компенсира с пеене. Дали дивият лаврак със зеленчуци по провансалски и персоналните хороскопи, подготвени като изненада за гостите, ще успеят да върнат доброто впечатление, зрителите ще видят след деликатното решение за десерт – сорбе с малини.

Сряда идва с италианска вечеря в столичен клуб, където домакин ще е Лияна. Въпреки че е вегетарианка тя е твърдо решена да поднесе телешко като основно. За да е сигурна в успеха си, ще разчита на насоките на шеф Асен Алексиев. Кой скъп човек за нея е голямата изненада на вечерта, ще стане ясно в сряда по NOVA.

Който не може да отговори на въпросите на господин "Стани богат" – Ники Кънчев, няма да вечеря в четвъртък. Той кани гостите си вкъщи, защото не иска да се чувства като в ресторант или дискотека. Решил е да заложи на българските продукти, а тайната на шоколадовия десерт пази малката му дъщеричка.

Топла и уютна петък вечер с много лични спомени ще сподели Мариана Цонева, която кани гостите си в дома на обичания Митко Цонев. Какво е запомнила като наставления при приготвяната от него скара, спомени от живота им и усещане за обич ще обгърнат участниците.

Не пропускайте втората седмица на "Черешката на тортата" – предаването, което превръща делничните вечери в празници – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването. Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY.