Вили Марковска, Светлана Василева, Галин, Христо Запрянов и Драго Драганов изненадват с любими ястия от детството

Вили Марковска, Светлана Василева, Галин, Христо Запрянов и Драго Драганов излизат на кулинарната сцена от 6 февруари, за да кръстосат шпаги за титлата "Домакин на седмицата" в "Черешката на тортата" всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още снимки на участниците вижте в галерията ТУК

В понеделник главният редактор на "Плейбой" Христо Запрянов посреща гостите си вкъщи, където ще ги изненада с позабравен десерт, приготвен с помощта на неговата тъща. Той залага на сигурното с отговарящо на уменията му в кухнята меню и няма да рискува със сложни рецепти. Не пропускайте да видите и защо шеф Манчев определя като смело решението на Ицо да поднесе гулаш като основно. 

Вили Марковска ще подготви деликатно меню във вторник. Красивата актриса смята, че всяко ястие трябва да се приготвя с много любов и желание, за да стане вкусно. Отношението й към детайла ще проличи в готвенето, подредбата на масата, както и във външния вид на Вили. Шеф Манчев ще се усъмни в една от съставките в салатата, но гостите ще одобрят решението й да експериментира.

В сряда поп-фолк изпълнителят Галин посреща гостите в своя дом, за да завоюва кухнята с помощта на един от най-близките му хора. Освен продукти ще му се наложи да пазарува прибори и съдове за хранене, поради липса на такива вкъщи. Той ще поднесе непретенциозни ястия, които обича да хапва и в ежедневието си, а с личното си отношение към подаръците определено ще впечатли гостите. 

Светлана Василева посреща компанията в ресторант и ще разчита на помощник-готвач. Вярна на себе си, приготвя ястия, които никога преди не е готвила. Тя ще сюрпризира гостите си не само с необичайно блюдо, но и с неподправен чар, различен от създадения ѝ вече образ. Ще успее ли да разбие клишето, в което са я поставили медиите, гледайте в четвъртък. 

Вълшебен край на седмицата ще организира Драго Драганов в петък вечер, когато ще разтвори и душата, и вратите на дома си. Приказна циркова стая, десерт и специални изненади ще предизвикат фурор и ще върнат кулинарните авантюристи в детството им, изпълнено с игри и прекрасни спомени. 

Кой ще завоюва титлата "Домакин на седмицата" и кой ще грабне сърцата на зрителите – гледайте всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването. Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY.