До 10 дни ще представим нашата програма, обеща Найден Зеленогорски

"Много сме амбицирани на тези избори да се представим много добре". Това заяви Найден Зеленогорски, след като внесе регистрацията на Реформаторския блок за предстоящите предсрочни парламентарни избори. 

По темата

"Ще добавим още политически сили към Реформаторския блок. Преговаряме с няколко партии, до 10 дни ще представим нашата програма и водачите на листи", съобщи Зеленогорски.

"Ние направихме всичко възможно, за да обединим максимален брой от политическите проекти, които са вдясно. За нас този опит за разбиване на Реформаторския блок беше грешка. До последно вратите бяха отворени. Отворени са още една седмица, защото вдясно единственият проект в момента, който влиза в парламента е Реформаторският блок. Ние ще бъдем част от българския парламент”, каза още той.

"По никакъв начин не можем да си сътрудничим с партията на Лютви Местан”, подчерта той. "За нас благоприятен ще е резултатът, при който ще има сформиране на дясноцентристко мнозинство и има дясноцентристко правителство", каза още Зеленогорски.