Певицата и Григор Димитров бяха уловени да вечерят в центъра на София

Половинката на Григор Димитров - Никол Шерцингер - е на обиколка из забележителностите на България. Поп звездата публикува в социалните мрежи кратко видео от посещението си в Боянската църква. В текста към него Никол пише, че е достигнала 3 милиона последователи на страницата си в Instagram и им изпраща "много любов от България".

За фон певицата е избрала да се снима до една от вековните тополи в двора на църквата. Това е първият й пост в социалните мрежи, откакто пристигна в страната ни на 3 февруари.   

Междувременно Григор Димитров и Никол бяха уловени да вечерят в центъра на София. Те избраха заведение в столицата, а случаен минувач успя да хване момент от тяхната вечер. 

Снимка: novini.bg

Двамата си поръчаха едамаме и мисо супа, традиционна японска гиоза, както и салата „Поки Туна“. По време на вечерята Гришо не пи алкохол, а Никол поръча за себе си саке и домашно приготвена лимонада, пише Novini.bg. Двамата не поръчаха десерт.

Григор Димитров и Никол Шерцингер в София

​Вчера Гришо присъства на парти по случай откриването на тенис турнира SOFIA OPEN. На него се бяха събрали хиляди фенове на тенисиста, които искаха да се докоснат до идола си. 

СНИМКИ ОТ ОТКРИВАНЕТО НА ТЕНИС ТУРНИРА SOFIA OPEN ВИЖТЕ ТУК