Спас Русев обяви, че е готов да напусне клуба

„Левски” e на път да остане без собственик, след като преди броени часове Спас Русев обяви пред Дарик радио, че е готов да напусне. 

По темата

"По повод декларацията на НКП и последните събития в клуба обмислям да напусна Левски, като оставя акциите в клуба и се оттегля от Надзорния съвет“, заяви Русев за Спортно шоу Гонг.

Малко по-рано днес напрежението между Русев и феновете ескалира, като от Националния клуб на привържениците заявиха, че прекратяват всякакви отношения с настоящото ръководство на „сините” заради "надменното поведение и липсата на каквото и да е уважение от страна на собственика на клуба Спас Русев към „синята“ публика".

Напрежението около столичния гранд започна да нараства в последните дни. Първо заради неуспешния старт при подновяването на мачовете в Първа лига, където „сините“ загубиха в събота.

В неделя собственикът Спас Русев заяви в интервю за NOVA, че мястото на феновете не е в управлението на клуба, а вчера имаше нови разпри между мажоритарните и останалите акционери на Общото събрание.