Как изглеждат остатъците от политическите послания през годините

Война на плакатите - и на това ставаме свидетели преди изборите. Един от най-авторитените пресфотографи у нас е уловил плакатните войни и лозунгите през последните 16 години. Подредил ги е в изложба и нарича снимките си вицове.

По темата

„Когато минат изборите от дъжда, от времето, от снега. Те започват да се оголват, да се късат, да изплуват разни образи и ей това се получава. Една интересна мозайка, тук няма фотошоп”, разказва фотографът Георги Георгиев–Джони.

И така в продължение на 16 години улавял мозайките на времето. А то определено има чувство за хумор. Всички тези снимки нарекъл "стари чаршафи".

„Тези политици вече са в историята, тях ги няма. Второ, те са наистина като чаршафи, разкъсани, раздърпани, мръсни, стари. Времето лека полека изважда, поне така си го мисля, истинския образ на тази парадна снимка”, добавя фотографът.

Казва, че войната на плакатите била най-ожесточена през 2000 година. Но никой не чистил след изборите. А кой е политикът, който е най-благодатен за интересна снимка - гледайте във видеото!

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.