Холивудската звезда ще присъства на тазгодишното издание на "София Филм Фест"

Той е холивудска звезда, която отдели специална част от времето си, за да присъства на тазгодишното издание на „София Филм Фест”. Пикът в кариерата му е участието му с Джулия Робъртс във филма „Сватбата на най-добрия ми приятел”

По темата

Освен че е брилянтен актьор и аристократ в киното, Рупърт Еверет е известен и с противоречивите си изказвания по горещи теми. Той е един от малкото актьори, които открито заявяват гей ориентацията си, но признава, че именно това е една от основните пречки в кариерата му.

„Обикновено не гледам филмите, в които участват. Когато станат готови, просто забравям за тях. Обичам да гледам филми, но не и тези, в които участвам”, казва Рупърт Еверет.

„В една актьорска кариера има и пикове, и спадове и провали. Или работиш много, или нямаш много работа. В един момент си на върха, а в следващия не се случва нищо. Това е много нестабилна и трудна професия”, казва той.

„В шоубизнеса можеш да бъдеш много по-успешен, ако си хетеросексуален, а не гей”, смята холивудската звезда.

На въпрос какво мисли за гей браковете, той заяви, че не смята, че е проблем едно дете да бъде отгледано от двама хомосексуалисти.

„Това е прекрасно, но никога не съм искал деца. Смятам, че светът е твърде пренаселен”, каза още Рупърт Еверет.

Какво още каза той – гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.