Не пропускайте премиерата на хитовата поредица тази събота, 1 април, от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY

Той е бунтовник не само на екрана, но и в живота. Медии го наричат "принцът, пристигнал на бял кон" и го определят като един от най-желаните мъже в Турция, но не по-малко са неговите почитателки и извън границите на югоизточната ни съседка. А неговото име е Серкан Чайооглу – звездата в хитовия сериал “Сезонът на черешите”, който ще направи своята премиера тази събота, 1 април, от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY.  

Младият актьор се появи в светлината на прожекторите преди по-малко от три години и е един от новото  поколение турски артисти, които са отраснали в чужбина, но превземат телевизионния екран в Турция. Серкан е роден в Германия, където е следвал икономика и е работил като модел. Започва  актьорската си кариера случайно с малка роля в хитовия сериал “Север Юг”. Малко след това следва предложение, което ще промени живота му – да изиграе главната роля в сериалът “Сезонът на черешите”. Поредицата е сред най-успешните в Турция през 2015 година и е първата турска продукция, която пожънва огромен успех в Италия.

В “Сезонът на черешите” Серкан Чайооглу влиза в ролята на Аяз – дързък и самонадеян младеж, който се влюбва в младата и красива девойка Ойкю. Проблемът е, че Ойкю е влюбена в най-добрия приятел и съдружник на Аяз - Мете. На екрана Серкан си партнира със звездата Йозге Гюрел, която е позната на българските зрители с второстепенна роля във “Великолепният век” и като Ада от “Кварталът на богатите”, а сега влиза в образа на Ойкю - главната героиня в “Сезона на черешите”.

Ролята сякаш е създадена за Серкан, който е не по-малко дързък и в реалния живот.В интервю за медиите актьорът разкрива, че не обича правилата, които го ограничават, нито да живее според обществените очаквания и стереотипи. Това е и причината да реши да се завърне в Турция. “Искам да бъда свободен да правя това, което смятам за правилно, и да казвам това, което мисля. Ако бях продължил живота си в Германия, той щеше да бъде много скучен”, разкрива звездата и споделя, че в момента е щастлив.

Явно дързостта помага на Серкан Чайооглу да торкие щастието в личния си живот, но дали ще помогне на героя му Аяз да спечели сърцето на Ойкю?  Гледайте романтичната история "Сезонът на черешите” от 1 април, с три епизода всяка събота и неделя - от 17.00 до 20.00 ч. в ефира на DIEMA FAMILY.