Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Късметлии от цялата страна се събраха на щедрата сцена на Национална лотария на 1 април. Рогът на изобилието се изсипа върху 28 щастливци, които забогатяха със страхотни печалби от щедрите билети и лото игри.  В шоуто бяха раздадени печалби за 1 084 608 лева.

Като най-щедър се отличи билет “Американско бинго“. Той зарадва Пламена Тодорова от град Варна със страхотната печалба от 200 000 лева. Чекове за 100 000 лева от играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ грабнаха Евгени Чернев от град Козлодуй и Зоя Бончева от град София. По 100 000 лева спечелиха и късметлиите Светлана Христова от град Варна от билет “Ново Бинго“ и Цветан Цонев от село Горно Павликене от билет “Супер Лото +“.

Билет “Златните пирамиди 4“ позлати с по 50 000 лева Йълдъз Дайчева от град Пещера и Сервет Азиз от град Търговище. По 50 000 лева грабнаха и Снежанка Рударска от град Радомир от билет “Под Прикритие“, Радостина Кунева от град Твърдица от билет “Американско Бинго“, и Златина Лозанова от град Сливница от билет “Кеш Кръстословици“.

Онлайн играта “Египетско Съкровище“ донесе 30 000 лева на Тодор Ангелов от град Бургас. С по 10 000 лева забогатяха Бончо Асенов от град Върбица от билет “Златната 7“, Никола Йорданов от село Стефаново от билет “Лото +“ и Николета Велкова от град Самоков от “Супер Лото +“.

“ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ донесе 6000 лева на Калина Тенева от град Поморие, а по 5000 лева на Лазар Лазаров от град Добрич, Петър Мазнейски от град Благоевград и Марийка Ралева от град Айтос.

Билет “Ново Бинго“ зарадва с по 5000 лева Младен Георгиев от град Шумен, Светлана Колева от град Добрич и Красимир Илиев от село Мало Конаре. По 5000 лева ще харчат  Емне Пашова от село Хаджидимитрово от билет “Печалба за цял живот“, Хюрю Сали от село Карагеоргиево от билет “Кеш Кръстословици“, Паунка Захариева от град София от “Супер Лото +“ и Тодор Михов от  Благоевград от играта “Лото Спорт“. Чекове за суми от 5000 лева грабнаха и Венета Василева от град Велико Търново  от “Американско Бинго“, Росица Балджиева от село Чепинци от билет “Лото +“, и Миглена Димитрова от град Ахелой           от билет “Златната 7“.

Вие може да сте следващият щастливец в дългия списък с късметлии на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.