Темите в предаването в четвъртък от 9.30 ч. по NOVA

В четвъртък "На кафе" ще започне с директно включване от градинката пред Софийската баня, където зрителите ще научат какви са причините за намаляващата популация на врабчетата в града и възможните последствия от това. В ефира на NOVA Йордан Христов и Мариана Вълчева от Българското дружество за защита на птиците ще разкажат подробности за тяхната кампания, целяща да насочи вниманието на обществото към този проблем. 

След това българските шампионки по карате Киокушин Ия Костова и Моника Димитрова ще споделят детайли около своето участие и успехи на първенството за Световната купа по Киокушин в Япония. Двете състезателки няма да пропуснат да направят демонстрация на своите умения в студиото, в които ще се включи и водещата Гала.  

Гала ще изпие кафето си с модела Венета Харизанова, която ще разкаже за рисуваните ѝ дрехи, пътуванията, спорта и трудните моменти, които е преживяла в живота си. Чаровният модел ще разкаже за изкарания курс за биоенерготерапевт. 

На финала Венета заедно с радиестезиста Славчо Матанович ще покаже как човек може да се лекува с биоенергия – само в "На кафе" този четвъртък от 9.30 ч. по NOVA.