Звездите от “Като две капки вода“ се присъединиха към стотиците доброволци в село Златуша

“Какво по-хубаво можеш да направиш на Цветница от засаждането на едно дръвче. България и светът имат все по-голяма нужда от това“, споделиха Люси Дяковска и Костадин Георгиев- Коцето Калки, които посадиха своя фиданка в Национална залесителна кампания - пролет 2017, организирана от инициативата "Когато станем 100 000, ще посадим гора" (www.gorata.bg) и провеждана с медийната подкрепа на NOVA. Това е част от цялостната стратегия на медията за показването и популяризирането на добрите примери за грижа и опазване на околната среда сред децата и младите хора в България, както и за трайното подобряване на живота и създаване на перспективи за по-сигурно бъдеще на българските децата. 

Наред със звездите от „Като две капки вода“ в село Златуша се присъединиха стотици доброволци, които желаят да направят своята крачка към грижата за природата. Организаторите на инициативата, която се провежда на 8 и 9 април, обещаха, че в края на следващия ден ще има над 220 000 засадени дръвчета.   

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.

За още от Новините на NOVA харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.