Башар Рахал тренира женственост и латино танци за ролята на Дженифър Лопес тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

"Както се вижда, аз съм нестандартен, но изпълнителите, които ми се падат, също са такива. В подготовката за образа на DARA предложих на Милица да включим в парчето и хор - фразата "К‘во не чу" звучи доста сериозно, така че би се получило страхотен марш", шегува се Коцето Калки. Актьорът и певец, който ще се превърне в младата поп изпълнителка в шоуто за преобразявания, допълва, че е предложил и оперен вариант след вдъхновението му от Никола Гюзелев, но Милица го е върнала към мисията "секси гадже с нахакано поведение". "Ще има доста танци и някои ориенталски чупки в пеенето, което не е никак лесно", коментира Калки, който ще се преобрази в бунтарско момиче в "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

По темата

В съботния ден Коцето Калки и Люси Дяковска се включиха в Национална залесителна кампания, организирана от инициативата "Когато станем 100 000, ще посадим гора" (www.gorata.bg) и подкрепена от NOVA. Двамата изпълнители посадиха своя фиданка заедно със стотици доброволци, които направиха стъпка към природата и по-доброто бъдеще на децата.  

Башар Рахал от своя страна набляга на репетициите с балета и хореографа Алекс Енева за образа на латино дивата Дженифър Лопес. Актьорът признава, че най-голямото предизвикателство ще бъдат женствените и темпераментни танци на изпълнителката, с които ще трябва да вдигне градуса на сцената. "Най-специфичното в образа на Тодор Колев е мелодията на говор и на пеене. Начинът, по който той акцентира думите и фразите, е уникален", коментира Люси Дяковска, която ще работи върху произношението и тембъра на големия български актьор.  

Туист, поп хитове и вечни класики ще бъдат част от преобразяванията на звездите в "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Михаела Маринова ще се появи в ролята на тийн идола Ариана Гранде, а Ваня Джаферович ще препуска в ритъма на класическия рок енд рол с Chubby Checker. София Джамджиева ще опита за първи път ориенталските ритми с песен на Есма Реджепова, а ДесиСлава ще се превърне в самия Георги Христов. Миро ще запали сцената със стъпките на Рики Мартин.   

Кое ще бъде най-умелото преобразяване? Кой ще бъде новият победител и коя кауза ще избере? Ще разберете тази вечер в "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.