Клиентите могат да избират между различни видове ястия с щурци, скакалци и копринени буби

Ресторант в Токио предлага на любителите на по-екстравагантната кухня меню с насекоми. Клиентите могат да избират между различни видове ястия с щурци, скакалци и копринени буби.

Менюто включва нудълс с насекоми, купа ориз с щурци, пролетни рулца с пържени червеи и за десерт – сладолед, ароматизиран с прах от насекоми.

Учудващо ресторантът се радва на огромен интерес и е пълен.

Насекомите са част от традиционната японска кухня в селските райони, но по-модерните жители на големите градове никога не са имали възможност да ги опитате… досега.

Гледайте във видеото!

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.