Докато е бил на свобода, той е извършил още няколко престъпления

В София задържаха мъж, избягал през ноември от затвора. Докато е бил на свобода, той е извършил още няколко престъпления. 

По темата

На 7 март затворникът откраднал от жилище портфейл с голяма парична сума и банкови карти. На 20 март той откраднал от апартамент 600 лева, след като на площадка в ж.к. „Лев Толстой“ обещал на малолетно момче „участие в томбола, с награда велосипеди“.

Детето го завело до  дома си, той го ударил, заплашил и отнел паричната сума. На 27 март той убедил дете да отключи вратата на апартамента, в който живее. След като той влязъл в апартамента, взел златни бижута, часовник и други ценни вещи. На 6 април, докато дете отключвало вратата на жилището, той го изблъскал, влязъл и откраднал златни накити. 

Мъжът е избягал на 4 ноември миналата година от затвора в Казичене. Арестуван е на 11 април в букмейкърски пункт в района на столичния квартал „Красно село“. Днес той е конвоиран обратно в затвора в Казичене, където следва да изтърпи остатъчната си присъда в размер на 4 години и два дни. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.