Интензивно е движението и по граничните пунктове

Засилен трафик има на автомагистрала „Хемус“, натоварен е трафикът и на главен път Е-79 в посока Симитли, съобщават от МВР. 

По темата

По-рано днес станаха две верижни катастрофи. Малко преди 12.00 часа на магистрала „Хемус“ в посока Варна, след тунел "Витиня", се удариха три автомобила. Няма пострадали, нанесени са само материални щети.

Малко преди 13.00 часа на магистрала “Струма“, преди разклонението за Дупница в посока Благоевград, са се ударили три коли. Пострадали са трима души, които са откарани в болница. По-късно един от пострадалите - 89 -годишен мъж, е починал.

Интензивно е движението на превозни средства и на граничните пунктове. На ГКПП „Капитан Андреево” има колона от 5 км товарни автомобили на изход и 2 км товарни на ГКПП „Лесово”. Движението е интензивно, но няма натрупване на леки автомобили.

Интензивно движение има и на българо-гръцката граница. Само на ГКПП „Капитан Петко войвода” на вход им 2 км колона от леки автомобили.

На ГКПП „Дунав мост – Русе” има 2 км на изход от товарни автомобили. На останалите гранични пунктове трафикът е нормален, уточняват още от полицията.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.