Актьорът и режисьорът се изправят един срещу друг в юбилейния епизод на най-родолюбивото предаване този петък от 21.00 ч. по NOVA

“Чувствам се много добре в “Аз обичам България”, защото съм любознателен. … Това предаване е образователно в най-добрия смисъл на тази дума”, сподели Иван Ласкин в студиото на “Здравей, България”. Актьорът влезе в ролята на капитан на един от отборите в най-родолюбивото шоу по NOVA.

“Сблъсък с Андрей Слабаков нямаме, а само съдружие - той ми помага много. В началото ми беше трудно като нов капитан, но с Андрей се познаваме от много години. Срещнахме се още в НАТФИЗ и съм участвал в дебютния му филм”, разкри още Ласкин.

Тази седмица предстои 50-тото юбилейно издание на “Аз обичам България”, което ще бъде отбелязано със специален епизод.  Една от изненадите ще бъде участието на половинките на двамата капитани – актрисите Алекс Сърчаджиева и Ернестина Шинова. Те обаче няма да бъдат в отбора на партньора си, а в конкурентния. В отбора на Ласкин този петък ще бъдат още Емануела и Благовест Аргиров, а в отбора на Слабаков – Сашка Васева и Ивайло Иванов – Играта.

“Нямам проблем. Аз харесвам Ернестина повече от моята половинка”, пошегува се Иван Ласкин по повод участието съпругата на неговия противник в отбора му. Андрей Слабаков върна комплимента и също разкри, че се разбира много добре с Алекс Сърчаджиева по време на игра.

Двамата капитани са готови за зрелищна игра в специалния епизод на “Аз обичам България”.

Какво още казаха двамата капитани за участието си в най-родолюбивото шоу, вижте в интервюто от “Здравей, България”.

Не пропускайте 50-тия юбилеен епизод на "Аз обичам България” този петък от 21.00 часа по NOVA.

Интересни новини, игри и изненади, свързани с предаването, можете да следите и на официалната страница на "Аз обичам България" във Facebook. Целите епизоди гледайте в NOVA PLAY