ДесиСлава спечели сърцето на Фънки и зрителите на NOVA с образа на Сюзън Бойл

Парти настроение с въздействащи образи и незабравими вокали превърна деветия лайв на “Като две капки вода“ в истинско преживяване за артисти, жури и публика. “Всяко шоу може да си мечтае за такова начало“, заяви Йорданка Христова след изпълнението на Люси Дяковска в ролята на Ники Минаж. Поп певицата, която се появи с бъги на сцената, не само успя да пресъздаде рап звученето на парчето, но и беше главен участник в сериозната хореография на балета.

Снимки от деветия лайв на "Като две капки вода" може да видите ТУК

“Вложих сърцето си в тази песен!“, сподели ДесиСлава, която спечели и сърцето на Фънки с образа на Сюзън Бойл и песен от “Клетниците“. Изпълнението й донесе и победата за вечерта, а каузата беше посветена на Мина Кузманова от София.  Една от най-известните бургаски песни прозвуча в изпълнение на Коцето Калки, който влезе в обувките на Тони Димитрова. С появата си Миро спечели поздравленията на Виктор Калев, който възкликна: “Хареса ми самочувствието и присъствието ти на сцената като Дана Интеренешънъл“. Калки и Миро получиха и похвала от Фънки за развитието на женски образи, които стават все по-реалистични с напредването на сезона.

Тъпан и тромпети допълниха образа на Ваня Джаферович, който излезе на сцената като Ален Исламович. “Разчувствах се, защото баща ми харесваше Bjelo Dugme“, сподели просълзен Джаферович, който доведе по-рано Гергьовден на сцената със сръбската рок група.  “Прекрасно изпълнение! Всеки, който се докосне до българския фолклор, заслужава уважение“, беше оценката на Деси Добрева за нежното изпълнение на София Джамджиева. Журито се обедини в успешното влизане на Михаела под пухената качулка на Era Istrefi, а Башар Рахал се справи с най-голямото си притеснение – ниските тонове на Rag’N Bone Man.

Бутонът на късмета изненада Коцето Калки с Йосиф Кобзон, а Миро получи предизвикателство с песен на Веселин Маринов. Башар Рахал ще се преобрази в голямата българска певица Богдана Карадочева, а Люси Дяковска получи нов провокативен образ с Lady Gaga. Михаела Маринова ще влезе в образа на Нели Рангелова, a София Джамджиева ще се завърне в полето на рока с Джим Морисън. Късметлийският шал на Ваня Джаферович го срещна с образа на R&B певицата CL, а победителката за вечерта ДесиСлава ще изкачи още едно стъпало в оперната музика с образа на Райна Кабаиванска.

Как ще се справят участниците с новите образи? Как ще завърши следващата артистична надпревара? Ще разберете на 8 май, понеделник, от 20.00 ч. по NOVA. 

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.