След кратка пауза зрителите ще видят новите преобразявания в "Като две капки вода" на 8 май от 20.00 ч. по NOVA

"Когато ме попитаха дали искам да изживея това, което са "Като две капки вода", аз веднага се съгласих. Моето любопитството към това дали ще се справя беше по-голямо от страха, че може би няма да се справя. Когато си артист, се отдаваш на сцената и не би трябвало да се страхуваш да правиш грешки, защото тези грешки ще ти покажат какъв артист си". Това разказа Люси Дяковска за приключенията около участието си в шоуто за звездни преобразявания "Като две капки вода" тази сутрин в студиото на "На кафе". Тя разказа още за трудностите при различните образи, за атмосферата зад сцената и за това какви усещания ѝ носи участието в предаването. 

"Нямах търпение публиката да ми даде възможност да спечеля и да дам наградата на Цоньо Цветков. Това се случи именно с образа на Лучано Павароти. Нека да дадем възможност да хората, които наистина искат да творят и да им позволим да прославят и извън граница нашия талант и традиции", сподели Люси, която дари последната си победа в "Като две капки вода" за подготовката на млад музикант, приет в университета Бъркли.

Освен детайли около шоуто, певицата Люси Дяковаска разказа и за предстоящия си спектакъл "Вечер на мюзикъла", както и за втората си професия - интериорен дизайнер. Повече може да видите във видеото от "На кафе". 

Не пропускайте следващия лайв на "Като две капки вода" на 8 май, понеделник, от 20.00 ч. по NOVA. 

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.