Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Три дами спечелиха страхотна ТОП печалба от 300 000 лева от щедрия билет “Супер Лото +“. Големите късметлийки са Ваня, Христина и Мариана от Димитровград.

“Чувството от печалбата е невероятно, летиш в облаците и не вярваш, че това се е случило точно на теб“, сподели Ваня. Тази събота щастливките бяха в щедрото шоу, а Захари Бахаров и Рая Пакова им връчиха чек за крупната сума. 

Още 32-ма абсолютни късметлии грабнаха чекове за супер печалби от моментните и лото игрите и споделиха радостта си на щедрата сцена на Национална лотария. В шоуто на 29 април бяха раздадени печалби за 1 238 109 лева.

Радослав Христов от Пловдив откри цели 14 думи в билет “Кеш Кръстословици“ и забогатя с 250 000 лева. С по 100 000 лева увеличиха бюджетите си Минко Дамянов от Севлиево от билет “Златните пирамиди 4“, Анелия Михайлова от село Равда от билет “Златната 7“ и Веселин Георгиев от Бургас от билет “Двойни печалби“.

Чекове за 50 000 лева Рая връчи на Христо Добрев от София от билет “Супер Лото +“, Мария Иванова от Сливница от билет „Кеш Кръстословици“ и Бейхан Али от Джебел от билет “Златните пирамиди 4“.

Печалби от 10 000 лева ще харчат Евгения Симеонова от София от билет “Кеш кръстословици“, Янка Димитрова от Варна от билет “Двойни печалби“, Румяна Христова от  Варна от играта Лото 5/35 “Златната топка“, Ферид Фадли от Шумен от билет “Златната 7“ и Бисер Джамбазов от Завет от “Супер Лото +“.

Ивелина Стоянова от село Благоево получи чек за 6000 лева от “Големият Джакпот“, а Таня Никовска от Хасково грабна 5000 лева от играта. Трима късметлии познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и спечелиха по 5000 лева. Щастливците са Трифон Банчовски от Козлодуй, Емил Методиев от Дупница и Иван Василев от София. Късметлията Валерий Ноколов от Плевен пък спечели 5 000 лева от билета “Лото 6 от 47“.

Трима участници попаднаха на печалби от 5000 лева в билет “Ново Бинго“. Късметлиите са Ангелина Първанова от Перник, Светла Христова от село Никола Козлево и Иван Драганов от Ямбол. “Златните пирамиди 4“ зарадваха с по 5000 лева Ивайло Илиев от Враца, Мартин Кръстев от Бургас и Нурхал Адил от София. Билет "Американско бинго“ донесе по 5000 лева на Георги Вълчев от село Марково и Любомир Йорданов от село Казичене, а “Американско бинго 2“ ощастливи със същата сума Добрин Славов от Казанлък.

Чекове за печалби от 5000 лева грабнаха и Денислав Димов от Плевен от билет “Супер Лото +“, Станка Неделчева от село Войнягово от “Лото +“, Ибрям Ибрямов от село Величково от билет “Перфектният подарък“, Веселин Пачеманов от Крумовград от билет “Двойни печалби“ и Тошко Стоилов от село Оброчище от “Лото +“.

Вие може да сте следващият участник, който ще стане част от дългия списък с късметлии на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.