За предстоящия сезон националната компания предлага нови и екологични автомобили

Top Rent A Car е първата компания за автомобили под наем в България, която закупи и започна предлагането на хибридни автомобили. В автопарка на Top Rent A Car, достигащ 1200 автомобила, своето място зае новия, изключително икономичен Toyota Yaris Hybrid.

Ново предложение в автопарка е и Ford Fiesta с двигатели EcoBoоst. Компанията продължава да бъде и единствена сред рентакар фирмите в България, която предлага и изцяло електрическия Renault Twizy. С тези предложения, както и с изцяло обновения си автопарк, и през тази година Top Rent A Car е лидер в бизнеса с автомобили под наем, като предлага нови, икономични, сигурни и добре оборудвани автомобили. Не на последно място, Top Rent A Car предлага и лекотоварни автомобили и микробуси за своите корпоративни клиенти.

С голямото разнообразие от нови и надеждни автомобили и националното си присъствие, все повече частни и бизнес клиенти наемат коли под наем от Top Rent A Car при най-изгодни условия. Компанията е най-високо оценената в България фирма за автомобили под наем от независими сайтове с оценка на удовлетвореност от над 95%.

За изминалите 14 години броя на доволните клиенти надвишава 150 000. Top Rent A Car очаква своите нови клиенти в офисите на компанията, които вече са 9 на брой в цялата страна, чрез националния си резервационен център на тел. 0700 89 050, както и на официалния си сайт TOPRENTACAR.bg. Top Rent A Car партнира успешно и чрез партньорската си програма със стотици хотели, туристически агенции, културни и исторически центрове. През настоящата година стартира и най-новия проект - LowCostCars.bg, имащ за цел да предостави на клиентите още по-изгодни оферти за коли под наем в България.

*Платена публикация