Обрат в последната минута ще видят зрителите в предаването тази вечер

Двучасов спектакъл с легендарни герои ще предложи най-родолюбивото предаване "Аз обичам България" тази вечер  от 21.00 ч. по NOVA.

Емблематичният кулинар Ути Бъчваров ще посрещне в студиото 20-ия рожден ден на предаването "Вкусно". Ути ще се състезава в отбора на Иван Ласкин заедно с младата поп звезда Веси Бонева и талантливия актьор и режисьор Ники Илиев.

В редиците на капитана Андрей Слабаков ще застанат благородникът на българския футбол Валентин Михов и повелителката на летните хитове Лора Караджова. Третият боец в дружината на Слабаков също е със статут на легенда – титанът на спортната журналистика Крум Савов.

С тези "спортни" отбори битката ще е за всяка точка, а до самия финал на шоуто разликата в резултата ще е едва две точки. Ути Бъчваров ще предизвика същинска буря с маркера в "Нарисувай това", Крум Савов ще се представи като скрит меломан в музикалните задачи, а в кръга "Златни ти уста" култов статус ще придобие думата "сталактит". Самолетното сражение на финала ще бъде толкова оспорвано, че кръгът може да бъде наречен "Истерия с балони", след като последният спукан балон предизвиква обрат буквално в последната секунда. 

Не пропускайте "Аз обичам България" тази вечер  от 21.00 ч. по NOVA.

Интересни новини, игри и изненади, свързани с предаването, можете да следите и на официалната страница на "Аз обичам България" във Facebook. Целите епизоди гледайте в NOVA PLAY.