Колегите му разкриха банкова сметка за подпомагане на семейството му

По темата

Над 300 души изпратиха загиналия в събота пътен полицай Делян Палазов, който беше прегазен на бул. "Санкт Петербург" в Пловдив, докато изпълняваше служебните си задължения, пише БГНЕС.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

За да почетат паметта му, сред опечалените бяха главният секретар на МВР Младен Маринов, зам.-вътрешният министър Стефан Балабанов, директорът на Главна дирекция "Национална полиция" Христо Терзийски, управлението на Областната дирекция на МВР в Пловдив, много колеги. Траурни маршове изпълни представителният духов оркестър на МВР.

Колегите му вече разкриха банкова сметка за подпомагане на семейството му, главният секретар на МВР също увери, че няма да оставят съпругата и децата му без помощ.

В сряда ще се гледа мярката за неотклонение на 40 годишната шофьорка, която прегази полицая. Тя беше задържана веднага на местопроизшествието за 24 часа, после с прокурорско нареждане остана още 72 часа в ареста. Пробите и за алкохол и наркотици са отрицателни. По първоначални данни тя е управлявала джипа си с превишена скорост и не е съумяла да реагира, след като колата преди нея започва да спира по разпореждане на Палазов. Блъска го с дясната си част и успява да спре едва след 100 метра.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.