"Благодаря му много за достойната постъпка", каза премиерът

"Благодаря му много за достойната постъпка. Съжалявам за него, от всички зам.-министри той беше най-подготвеният". 

По темата

Това заяви преди премиерът Бойко Борисов при пристигането си на третия пролетен бал на КРИБ по повод оставката на зам.-регионалния министър Пламен Тенев, цитиран от в. "Труд".

„Разговарях и с Валери Симеонов, подписах оставката и за мен случаят е приключен. Реагирах по възможно най-добрия начин", заяви министър-председателят.

"От всичките зам.-министри на "Обединените патриоти" Тенев беше най-добрият и най-подготвеният. Истински съжалявам, че това се случва заради подобна глупост от негова страна. Това е удар за кариерата му. Човешко е по време на командировки да се правят такива шеги“, каза Бойко Борисов.

По думите на премиера тези, които искат оставката на Валери Симеонов, трябва да искат оставката и на Корнелия Нинова, която потупа по рамото Крум Зарков, когато се шегуваше по брутален начин със съдбите на хората, подчерта Борисов.

Припомнете си скандала със снимката на Павел Тенев, на която позира с изпъната ръка за "Heil Hitler" пред восъчни фигури на нацисти в музея „Гревен" в Париж във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.