Кети Грифин каза, че съжалява

CNN уволни телевизионната водеща Кети Грифин, ден след като тя се появи с окървавена маска, имитираща лицето на американския президент Доналд Тръмп.

Фотосите предизвикаха бурни реакции в социалните мрежи и уплашиха сина на Тръмп – Барън. 11-годишното момче седяло пред телевизора заедно с майка си Мелания. Виждайки кадрите, то помислило, че нещо се е случило с баща му. Уплашило се и извикало „Мамо, мамо!“.

Грифин се извини за снимките, направени от провокативния фотограф Тайлър Шийлдс. Тя признава, че е прекрачила границата и е „отишла твърде далеч”, както и че разбира, че шегата й не е била смешна. В края на своето изявление комедиантът моли за прошка.

По-рано Мелания Тръмп разпространи заявление, в което постави под въпрос вменяемостта на Грифин.

„Да се разпространяват такива снимки е просто неправилно, като знаем какви жестокости се вършат в съвременния свят, това те кара да се замислиш в какво психическо състояние се намира човекът, който прави това“, цитира я АВС.

Самият президент Доналд Тръмп написа в Twiter, че „Кети Грифин и трябвало да се засрами“. „Моите деца, особено 11-годишният Барън, тежко прие това. Ужасно!“, написа Тръмп.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.