Защо за лидера на ВОЛЯ е важна сексуалната ориентация на депутатите?

"Хомосексуалистите във властта се крият. Това ги прави зависими от хора, които разполагат с тайни записи на това, с което се занимават". Това заяви за "Здравей, България" лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. Преди дни от трибуната на парламента той, раздразнен от изказване на свой колега депутат, каза: "Няма да допусна откровен хомосексуалист да ми задава въпроси имам ли право да бъда някъде".  

По темата

По повод надигналото се след тези думи недоволство, той коментира, че хората просто не са го разбрали: "Всеки е свободен да прави с живота и тялото си каквото иска". 

"Не мога да разбера защо хомосексуалистите във властта се крият. Явно го считат за нещо срамно. Защо се показват по площадите, когато са свободни хора, а като влязат във властта и от тях зависят решения за хората в България, се крият? Това ги прави зависими. Някой такъв ще ни вкара във война с Русия", уточни той.  

Попитан дали в парламента има наркомани, той отвърна: "Не съм докосвал наркотици и не пия алкохол. Не съм виждал други наркотици, освен тези, които продавам легално в аптеките си"

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.