"Откраднат живот" 4, X Factor и VIP Brother ще са сред изненадите за зрителите в ефира на NOVA тази есен

Превърналият се в абсолютен хит български сериал "Откраднат живот" получи специалното отличие на Солун на международния медиен фестивал Mediamixx. Нова Броудкастинг Груп ще зарадва феновете на родните продукции с четвърти сезон на "Откраднат живот" тази есен.

"Това са 138 епизода, излъчени в ефира на NOVA за година и половина. Огромен труд, огромна емоция, сърце и талант. А все още най-интересното в "Откраднат живот" предстои да се случи", коментира признанието продуцентът на сериала Евтим Милошев.

И през третия си сезон "Откраднат живот" запази убедително лидерството си на екрана, като се превърна в първата българска продукция, предпочетена от зрителите сред градското население в активна възраст (18-49) пред турския сериал, излъчван по конкурентната телевизия bTV в същия часови слот. За трите си сезона продукцията успя да върне доверието на зрителите в българските филми и показа, че и у нас могат да се правят мащабни продукции на световно ниво.

По темата

"Обикновено в историята на телевизията се наблюдават спадове. Всеки следващ сезон генерира по-слаб интерес, докато в случая с "Откраднат живот" трети сезон беше дори по-силен от втори сезон", допълва програмният директор на Нова Броудкастинг Груп Антоний Мангов.

Вълнуващите моменти за зрителите пред екрана тепърва предстоят в ефира на NOVA. Сред изненадите тази есен  към новия четвърти сезон на най-успешния български медицински сериал у нас, медията ще допълни атрактивната си есенна програма с музикално шоу №1 в света X Factor и най-бляскавото риалити VIP Brother.

Като най-голямата мултиплатформена медийна и технологична компания в България и лидер на пазара Нова Броудкастинг Груп продължава стратегията си да предлага едни от най-успешните световни формати на българския пазар и да инвестира в развитието на качествени кино и телевизионни български продукции. Медийната група подготвя няколко нови български сериали и уеб поредици, снимките на които ще се случат до края 2017.