NOVA е основен медиен партньор на фестивала, който ще се състои на 17 юни в Благоевград

Фестивалът за съвременна франкофонска музика "Франкофоли" очаква всички жители и гости на Благоевград  в мястото на бившите казарми следващата събота, 17 юни. Известният в цял свят като краля на електро суинга, Паров Стелар, е един от хедлайнерите на вечерта. Той сподели в специално интервю за "На кафе” очакванията си за предстоящото събитие.

"Това е един страхотен фестивал. Освен това не сме били в България от много време и невероятно много се радвам, че отново ще бъда с българските фенове. Ще направим страхотен купон!"

На въпроса какво могат да очакват българските зрители на фестивала "Франкофоли" в Благоевград, Паров Стелар заяви: "Със сигурност ще бъде съвсем различно шоу от последния път, когато бях в България. Има и много парчета от новия албум, които ще бъдат в програмата".

По темата

”В България сме получили един от най-големите комплименти, за които един творец може да получи. Хората в България отиват на концерт с отворено съзнание. Отварят се и тръгват на пътешествие с нас.”

Освен Паров Стелар, меломаните ще могат да видят още и кралицата на френската соул музика Имани и македонската банда Фолтин.

Тази година фестивалът, организиран от обищна Благоевград, ще се проведе на открито на 17 юни, а входът е свободен.

Край сцената за меломаните ще има подсигурени кътове за отдих, къмпинг и хранене, както и 2 хиляди паркоместа.

Събитието се организира с медийната подкрепа на NOVA.