Водещата на X Factor разкрива истината за живота през своите очи в разговор с Мон Дьо

За първи път в телевизионен ефир, в откровено интервю на Мон Дьо за „Събуди се”, водещата на X Factor Алекс Раева разкри, че е прекратила дългата си връзка с DJ Дончо. 

По темата

Не сме заедно от вече две години. Но отношенията помежду ни са прекрасни и затова всички мислят, че все още сме двойка”, разкри Алекс.

Тя каза още, че и в момента има мъж до себе си, на когото вярва безусловно.

Много стари познати сме. Просто сега се открихме”, сподели водещата.

Певица, актриса, художник по образование, дизайнер на дрехи, а сега и телевизионна водеща, Алекс никога не е стояла в периферията на т.нар. български шоубизнес. Това обаче винаги е поставяло много въпроси относно личното й пространство. 

Щастлива съм, защото обичам това, което правя. Но не обичам известността”, споделя Алекс в откровен разговор с Мон Дьо.

„Този комфорт, който ми дава воденето с Мария Игнатова е изключително удоволствие. Тя е тази, която ме оформи като водеща, без да го знае. Ние сме единствените две жени водещи на този свеотвноизвестен музикалне формат. Това го потвърдиха и хората, които се занимават с английския X Factor. Според тях това е прецендент”, разкри Алекс Раева.

Очарователната дама разказа пред камерата на NOVA за страстта си по гмуркането, за любовта и за домашното насилие, на което е била подложена от един от бившите си приятели.

Почти два месеца след смъртта на баща си - големия български актьор Илия Раев, водещата говори за последните му три години, в които той се опитва да пребори рака.

Бях на гмуркане в Судан, когато ми казаха, че е починал. Последните му думи към мен бяха: „Още малко ми се живееше…", разказва през сълзи момичето с белогвардейски корени, на което в този живот му се налага от време на време да минава през огнен обръч. 

Сега се чувствам една щастлива дъщеря на един достоен човек”, каза още Алекс.

Цялото интервю на Мон Дьо с Алекс Раева гледайте във видеото. 

Първият етап от търсенето на новите звезди на България ще завърши на тази неделя, 25 юни, с кастинга за музикално шоу №1 във Велико Търново, където кураж на кандидатите ще дадат Пламен и Иво.

Тази есен очаквайте голямото завръщане на X Factor – форматът, който слага звездно начало за музикалния път на едни от най-известните изпълнители в момента в България. Актуални новини за шоуто ще откриете на уебсайта на формата, както и на Facebook страницата на предаването.