47-годишната американска първа дама и 64-годишната съпруга на френския президент посетиха „Нотр Дам”

Мелания Тръмп и Бриджит Макрон посетиха заедно прочутата парижка катедрала „Нотр Дам” и се разходиха с корабче по река Сена, докато съпрузите им - президентите Доналд Тръмп и Еманюел Макрон имаха официална среща в Елисейския дворец, предаде Франс прес.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

47-годишната американска първа дама и 64-годишната съпруга на френския президент посетиха „Нотр Дам” след тържествена церемония по посрещането на американската президентска двойка в двора на мемориалния военен комплекс Дом на инвалидите.

Мелания и Бриджит бяха разведени из храма от неговия ректор Патрик Шове.

След като около половин час разглеждаха катедралата Мелания запали свещ, остави известна сума в кутията за дарения и се подписа в златната книга на най-посещаваната забележителност в Европа.

Последвалата разходка с корабче по Сена.

По-рано през деня Мелания Тръмп посети днес парижката педиатрична болница "Некер" и се срещна с няколко от нейните малки пациенти. Когато й подариха екземпляр от книгата "Малкият принц" на Сент-Екзюпери, тя отбеляза с усмивка, че ще си я пази, за да упражнява френския си. Според говорителка на първата дама това бил един от петте езика, които тя говори, пише БТА.

Мелания Тръмп посети педиатрия в Париж

Тази вечер семейство Тръмп са поканени от френския президент и съпругата му на вечеря в шикозния ресторант "Жул Верн", който се намира на височина от 125 м в Айфеловата кула и разполага с удивителна гледка. 

Тръмп прави комплимент на Бриджит Макрон (ВИДЕО)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.