Семейство се срещна със симпатизанти на държавния глава на САЩ

Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания долетяха в Охайо за среща със симпатизанти. Това беше първата им публична поява заедно след визитата в Париж преди около две седмици.

СНИМКИ ОТ ВИЗИТАТА НА СЕМЕЙСТВО ТРЪМП В ОХАЙО ВИЖТЕ ТУК

В Янгстаун първата дама за пореден път впечатли мнозина с оригинален и стилен тоалет. Тя бе облечена с рокля от розова дантела с преливащи към резедаво тонове. Тя е уникат, изработена е от филипинската дизайнерката Моник Лхуилиър, а цената й е 1700 долара. Ансамбълът включваше розови обувки с висок ток.

Видът на Мелания беше определен от критиците като „идеален”. Първата дама на САЩ и преди се е появявала с модели на Лхуилиър, но предишната рокля беше в бежово, с украса на талията и не беше приета толкова добре.

Визитата на семейство Тръмп в Охайо ще се запомни и с това, че след слизането от самолета, двамата изминаха известно разстояние, хванати за ръка.

Синът на президента – Ерик Тръмп, също присъстваше на срещата с поддръжниците на баща си. По време на речта си Ерик покани на сцената и бременната си съпруга Лара.

Редактор: Маргарита Стоянчева

Мелания Тръмп посети педиатрия в Париж

Първите дами на Полша и САЩ пиха чай

Мелания блесна с ярка рокля на официална среща в Белия дом

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.