Изпълнителката е съавтор на музиката към новия си сингъл "Трябваш ми спешно”

Финалистката в третия сезон на X Factor Невена Пейкова и продуцентите й от Вирджиния Рекърдс представиха официално новия й сингъл „Трябваш ми спешно” в петък, 18 август. Динамичното поп парче с елементи на карибски хаус е писано от самата Невена заедно с Борислав Тонев и Преслав Бориславов, който е съавтор и на текста с Ралица Станева.

“Исках музиката да е в ритъма на лятото, но да звучи еднакво добре както по радиото, така и в клубовете и през останалите сезони. “Трябваш ми спешно” е песен, в чието създаване участвах активно и е като огледало на моите емоции в момента”, споделя Невена.

Във видеото режисьорът Люси Иларионов е заложил на цветове и кадри, които носят усещане за свежест и лекота, каквито излъчва и самата изпълнителка. Промяната във визията на Невена е само една от изненадите за феновете й. За танца в една от сцените тя се готвила усилено с хореографа Милен Данков, с когото работи за втори път след видеото на хита й “Да избягаме”. “Този път реших да отправя на Невена по-голямо предизвикателство. Хореографията в “Трябваш ми спешно” е по-сложна, но тя положи усилия, за да я изпълни толкова добре, колкото и професионалните танцьори”, казва Данков.

И тази есен зрителите ще имат уникалната възможност да споделят първите стъпки, които изгряващите звезди ще направят на голямата музикална сцена. Бъдете част от "Сътворението на звездите", не пропускайте големия старт на музикално шоу №1 X Factor  - 10 септември, неделя, 20.00 ч. само по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на NOVA, както и на Facebook страницата на предаването.