Другото лице на Христо Стоичков се присъединява към актьорски състав в мюзикъла, на който NOVA е медиен партньор

Един от най-талантливите артисти у нас Валентин Танев, ще се превъплъти в ролята на Велко в единствения по рода си български мюзикъл Оркестър без име, който ще спечели сърцата на публиката на 1 ноември в "Арена Армеец". Най-добрият имитатор на великия номер 8 Христо Стоичков този път ще влезе в амплоато на музикант, при това не кой да е, а именно в ролята на ръководителя на любимата безименна група.

Валентин Танев, който е един от най-разпознаваемите и обичани български театрални и филмови актьори и е партнирал на великолепната Катрин Деньов, ще придаде неповторим заряд на сцената на най-големия мюзикъл, правен някога у нас. Носител на множество престижни награди, сред които "Аскеер" през 2006 г., сега големият актьор и режисьор се впуска в поредното вълнуващо предизвикателство – да пресъздаде образа на великия Велко Кънев.

С присъединяването на Танев към звездния актьорски състав, репетициите на мюзикъла вече са в разгара си. Налице са и всички онези култови реплики от едноименния емблематичен филм по сценарии на великия Станислав Стратиев, които ще оживеят и на сцената на "Арена Армеец" на 1 ноември. 

NOVA е ексклузивен медиен партньор на събитието.

"Оркестър без име" – мюзикълът ще се състои на 1-ви ноември 2017 г. в зала "Арена Армеец".

Начало: 20:00 часа.

Билети вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.