Двойката е у нас за почивка и за снимките на реалити шоу

Една от големите звезди на световния кеч Мирослав Бърняшев, известен за феновете като Русев, пристигна в България с любимата си. Двойката е у нас за почивка и за снимките на реалити шоу.

Голямата българска сватба на звездата на WWE Русев (ВИДЕО)

2 милиона и 500 хиляди души гледат изявите на двамата в шоуто „Разбиване” само в Съединените щати. 1,6 млн. пък са абонатите на онлайн платформата, които всеки месец си плащат по 10 долара, за да следят всяка крачка от живота на кечистите.

Мирослав Барняшев е от Пловдив. Заминава за Съединените щати на бригада. Започва да тренира в професионална кеч школа, а за да се издържа, работи в строителството, разнася пици и дори му се налага да спи в колата си.

През миналата година той се ожени за Лана – бивш модел, балерина, танцьорка, актриса, а днес една от най-популярните дами в кеча. Направиха го с две сватби – една в Малибу и една в Пловдив. Американката дори беше кръстена в Бачковския манастир, за да бъдат спазени всички традиции.

От известно време двойката живее в голямо имение в Нешвил, където Русев се опитва да пренесе и кътче от България.

В следващите дни голям екип от шоуто „Total Divas” на Световната кеч федерация ще следи всяка минута от почивката на Лана и Русев, защото до този момент рейтингите в Съединените щати показват, че техните изяви извън ринга са най-интересни за аудиторията.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.