Близнаците Ела и Александър се появиха на бял свят на 6 юни

Три месеца след раждането на близнаците Ела и Александър, съпругата на Джордж Клуни - Амал - изглежда повече от прекрасно. Тя се появи на фестивала във Венеция в ослепителна дълга лилава рокля на "Версаче". 

КАК ИЗГЛЕЖДА АМАЛ ТРИ МЕСЕЦА СЛЕД РАЖДАНЕТО ВИЖТЕ ТУК

Амал придружи съпруга си на представянето на филма му „Suburbicon". Лентата е част от конкурсната програма на фестивала, режисьор е Джордж Клуни, а главните роли са поверени на Мат Деймън и Джулиан Мур. 

СНИМКИ НА ДЖОРДЖ И АМАЛ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Това беше първата официална публична проява на Джордж и Амал след раждането на близнаците. Ела и Александър се появиха на бял свят на 6 юни. 

ДЖОРДЖ КЛУНИ ИЗНЕНАДА СВОЯ 87-ГОДИШНА ФЕНКА ЗА РОЖДЕНИЯ Й ДЕН (СНИМКИ)

Звездната двойка сключи брак на церемония във Венеция през септември 2014 година, а през февруари тази година стана ясно, че те ще стават родители. 

АМАЛ И ДЖОРДЖ КЛУНИ КОГАТО БЯХА В ОЧАКВАНЕ НА БЛИЗНАЦИТЕ – ГАЛЕРИЯ 

Клуни стана световноизвестен със сериала „Спешно отделение" (1994-2009 година). Сериозни успехи му донесе сътрудничеството с режисьора Стивън Содърбърг, с когото създадоха редица хитове, включително поредицата „Бандата на Оушън", „Соларис" и „Добрият германец". Актьорът е носител на редица престижни награди, включително „Оскар" и „Златен глобус".  Амал Клуни е юрист, представлявала е интересите на основателя на „Уикилийкс" Джулиан Асандж.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментар.