Четири момичета инвестират години в банда, която да покори музикално шоу № 1 тази вечер от 20.00 ч.

Впечатляващи гласове, пленителни истории и харизма, достойна за сцената на X Factor ще превземе ефира на NOVA тази вечер, точно в 20.00 ч. Саня, Заки, Любо и Криско ще се срещнат за първи път с кандидатите за голямата сцена на музикално шоу № 1, а зрителите ще се докоснат до някои от най-вълнуващите и забавни моменти на кастингите и сътворението на звездите. Очарователният тандем на водещите Алекс и Мария ще сподели емоциите зад кулисите, превръщайки сценичната треска в истинска еуфория.  

“От седемгодишна възраст мечтая да участвам в X Factor“, сподели пътя на своите мечти и големия успех Луиза Джонсън пред камерата на "Събуди се" в деня на старта на шоуто. “Преди време имах възможност да чуя изпълнението на Михаела Маринова и Джеймс Артър. Надявам се да дам полезни съвети на участниците в шоуто тази година“, разказа победителката от X Factor 2015 UK, която ще бъде специален гост на Саня в Къщите на съдиите.

Довечера, точно в 20.00 ч., вокална група от четири момичета ще се появи пред жури и публика, за да сподели дългия път до участието в любимото й шоу. Любо Киров ще се яви на прослушване пред своите колеги, за да даде незабравим пример на развълнуваните участници в кастинга. Поп изпълнителят ще влезе в ролята на нерешителен кандидат, който неочаквано ще изненада присъстващите в залата.

17-годишно момиче ще се пристигне от Германия, за да докаже любовта към България и музикалната сцена, а участник от Испания ще потърси късмета на световния хит Despasito за своята поява. Друг хит в лицето на VIVA на Дана Интернешънъл ще се превърне във визитка на един от участниците. Димо Лесевки ще избере емблематичното парче, за да представи себе си с рефрен, който екипа на шоуто дълго ще припява.

Какъв ще бъде изборът на журито? Кои ще бъдат първите кандидати, които ще се отправят към следващия етап? Ще научите тази вечер по време на старта на пети сезон на X Factor в 20.00 ч. по NOVA.  

Актуални новини ще откриете на уебсайта на NOVA, както и на Facebook страницата на предаването.