Група 4 Magic създава фурор сред жури и публика

Музикални открития и въздействащи истории превзеха кастингите на X Factor по време на старта на пети сезон през изминалата вечер. Група от четири момичета впечатли журито, доказвайки, че талантът и упоритият труд се увенчават с успех. “Много по-яко е да си в група. Репетираме от две години и половина и създадохме името специално за X Factor“, разказаха момичетата от 4 Magic.

Детската си мечта реши да сбъдне и 61-годишният Валери Уилсън, който се е завърнал от Англия и вярва, че България може да му донесе музикалното бъдеще, което жадува.

Саня, Заки, Любо и Криско се оказаха в необичайна жива връзка със семейството на кандидатка, което се включи с видео разговор. Макар и далече от семейството си, Катя успя да сподели с него емоцията на сцената и дори да види на екрана на телефона си специалния плакат с надпис “Давай, Кате“.

17-годишна участничка от Германия доказа, че българските корени са достатъчна предпоставка за незабравимо изпълнение на песента “Вода“ на Елица и Стунджи, което изправи на крака публиката в залата.

Кои ще бъдат следващите кандидати за пети сезон на музикално шоу №1? Кои изпълнения ще се превърнат в част от “Сътворението на звездите“? Ще разберете в следващия епизод на X Factor в неделя от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.