Инцидентът станал в София

Отново агресия на пътя. Този път военен полицай размаха пистолет след забележка, че изпреварва в аварийната лента и засича други шофьори на магистрала "Тракия". Инцидентът е станал в неделя след обяд. След репортаж на NOVA започна спешна проверка.

От независими високопоставени източници стана ясно, че мъжът е военен полицай към Министерството на отбраната. Случаят е предаден на Окръжната прокуратура за разследване, а междувременно се прави и вътрешно разследване от служба „Военна полиция”. 

Шофьор счупи черепа на друг заради засичане на пътя

Един от потърпевшите - Димитър Бояджиев, заснел с телефона си рисковото шофиране. На влизане в столицата, светофар спрял пътя на колите. Димитър слязъл и заедно с друг шофьор направил остра забележка на некоректния шофьор. Последвало размахване на оръжие. 

АБСУРД СЛЕД АГРЕСИЯ НА ПЪТЯ: Защо пострадалите се оказаха виновни?

"Слязох да го питам защо застрашава живота на семейството ми и другите пътници. Зад мен дойде още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща, возещ семейството си. В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си, той извади пистолет и слезе от автомобила. След което обяви, че е полицай и ни засичал, защото не сме му направили път.", разказа Димитър Бояджиев във Facebook. 

На видеокадри, разпространени от Димитър, се вижда ясно как мъжът размахва пистолета. След разказа той подава жалба в полицията.

Повече сведения за мъжа ще станат ясни след приключване на разследването. Ще има ли санкции за служителя на Министерството на отбраната и какви ще бъдат те - предстои да разберем.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.