Има ли шанс той да промени статуквото

Ще влезе ли Слави Трифонов официално в политиката и има ли шанс той да промени статуквото? Вижте коментарите на Мира Радева и Арман Бабикян.

Слави Трифонов с индиректна заявка за влизане в политиката

„Слави Трифонов в годините е доказал, че е човек с гражданска позиция във важни за последните 26-27 години момент. Той е излизал на улицата, тогава когато е считал това за нужно. На този етап, ако трябва коректно да четем писмото му от миналата седмицата, той общо взето заявява, че е готов на нещо като политически HR – да издирва кадърни, грамотни хора и да ги предлага на публиката. Ако той реши да влезе в политиката, разлика между него и други еднолични проекти би настъпила, ако той не се уплаши от интелигентни хора около себе си”, коментира Арман Бабикян. 

"Аз се запознах със Слави Трифонов преди 20 години, когато той като че ли за първи път беше изкушен да влезе в политиката. Точно поради този повод ние се срещнахме", разказа Мира Радева. 

"Слави отиде отвъд политическото говорене. Той направи нещо и направи нещо голямо, той показа, че може да мобилизира 3,5 милиона души да гласуват, от които 2,5 милиона души да му овярват, че това нещо е смислено", коментира тя.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.