“Част от мен” е още една уверена крачка напред в кариерата на младата изпълнителка

Момичето със зелените очи и ангелски глас  Виктория Георгиева представи своя нов сингъл и видеоклип с името “Част от мен”, който може да бъде видян в официалния канал на “Монте Мюзик” във Vbox7.

В “Част от мен” феновете на Вики ще чуят топлия й и чувствен тембър. Песента вълнува още от първо слушане, а в цветното видео към нея режисьорът Bashmotion разказва история за онези малки несъвършенства в любовта, които понякога приличат на неочаквана покана за танц.

С “Част от мен” Виктория затвърждава своя облик на един от най-интересните изгряващи български изпълнители - с добър вкус и обещаващ талант. И този път автор на музиката,текста и аранжимента е Владимир Ампов – Графа, за последните щрихи на текста допринася Рейчъл Роу, а в изработването на аранжимента се включва Веселин Ценов – Algoriddim.

Изключителният талант на Виктория Георгиева впечатли българските фенове още с появата й в музикалния риалити формат X Factor през 2015 г. Малко след като стана част от музикалния лейбъл Монте Мюзик, Виктория Георгиева записа свежия летен хит “Нищо случайно”, последван от красивата балада “Незавършен роман”.

Не пропускайте да видите кои са новите таланти на сцената на музикално шоу №1 в неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.