Певицата представи видеоклипа на новия си сингъл в “Събуди се”

“Видеото на “Недей” е доста по-различно от всичко друго, което съм правила. Показвам едно мое по-лично лице. В този клип съм себе си. Надявам се хората да го оценят”, разкри DARA пред Мирослава Иванова в “Събуди се” по време на телевизионната премиера на новия ѝ сингъл.

“Раздялата на един мой приятел с неговата приятелка - това ми послужи за вдъхновение за песента. Стори ми се добра тема”, сподели певицата. Музиката и текстът на “Недей“ са написани от самата DARA заедно с Pavell, който е и автор на аранжимента на песента. Сценарист на видеото е писателят Константин Трендафилов, а режисьор е Люси Иларионов. Само пет часа след качването си в уеб платформите за видео сингълът има 100 000 гледания.

“Този проект наистина има смисъл. Супер много вярвам в него. Излизам от рамката и се обръщам към много по-голяма аудитория”, разказа DARA.

“Гледам пети сезон на X Factor и вече имам фаворит – Дахмара. Страшен глас има това момиче. Много ми харесва тембърът и палитрата на гласа ѝ”, разкри певицата, чиято музикална кариера също започна на сцената на музикално шоу №1.

Какво още разказа DARA за новата си песен, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте да видите и новите кандидати за сцената на музикално шоу  №1 в последния епизод на кастингите за X Factor тази неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.