Видеото е гледано над половин милион пъти за два дни

“Недей“ е заглавието на новия солов сингъл на DARA, който беше представен онлайн и в ефир в петък, 29 септември. След “К‘во не чу“, оглавил годишния чарт на най-излъчваните български песни в ефир през 2016 г. и покорилия всички музикални класации “Родена такава“ с общо над 24 милиона гледания, “Недей“ е следващият самостоятелен проект на младата поп сензация, който дава заявка да се превърне в хит. Само за два дни след премиерата си видеото към него е гледано над 500 хиляди пъти в интернет.

Автори на песента са Павел Николов от дуото Pavell & Venci Venc’ и самата DARA. “Творческият тандем между тях е великолепен. DARA има невероятен потенциал като автор на музика, за което ще получите още доказателства много скоро. Студиото на "Вирджиния Рекърдс" се превърна в нещо като креативна лаборатория, в която всеки от артистите започна да открива скритата си дарба да създава, благодарение на работата с Pavell и като автор, и като музикален продуцент“, коментира продуцентът на артистите Саня Армутлиева.

Самата DARA казва за “Недей“: “Обожавам този проект! Музиката, текстът и видеото са въплъщение на онази част от мен, която малко хора познават. И в студиото, и по време на снимките се чувствах прекрасно, защото работих с приятели, с които мислим и творим на една честота“.

Видеото е дело на режисьора Люси Иларионов и оператора Георги Марков, а сценарият – на писателя Константин Трендафилов. Сценарист на видеото е писателят Константин Трендафилов

“Искахме да покажем ненапудреното, истинско лице на любовта. Тя никога не е само клиширано усмихната. Но и в най-тъжните й моменти можем да открием красота, ако си отворим очите за нея. Идеята беше именно тази красота да уловим и покажем на зрителите“, споделя Константин.

DARA вече работи по следващата си самостоятелна песен, както и по общ проект с друг популярен артист. Звездата на младата изпълнителка изгря на сцената на музикално шоу №1.

Не пропускайте да видите новите таланти в X Factor всяка неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.