Клипът стана хит в социалната мрежа

Шофьор с цигара на бензиностанцията, докато автомобилът му се зарежда. Въпреки отправена му забележка, младият мъж не я угасил. Как служителят на бензиностанцията взима превантивни мерки? С главните герои от впечатляващия клип се срещна екип на Новините на NOVA.

Действието се развива на столична бензиностанция. Млади мъже от Перник зареждат гориво, единият пуши точно до колонките. Христо Димитров, който е на смяна, му прави забележка.

"Демонстративно си дърпа от нея. Казах да я угаси. Реакцията беше доста неадекватна. От рода на – не ми казвай какво да правя. Втори път му казах да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш. Не ми дръж този тон”, разказа Христо.

Вбесен от реакцията на момчето, служителят грабва пожарогасителя.

„Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прах и с това всичко приключи”, разказа още Христо. 

Мъжът с цигарата е Едуард Ерменков. На 25 години от Перник. Не знаел, че на бензиностанциите не се пуши, обясни неговата майка.

„Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил агресивен служителят на бензиностанцията. На Едуард очите са много пострадали”, каза майката.

По думите на Христо Димитров обаче реакцията на Едуард била остра, неадекватна и надменна.

Очевидец на случката изпрати клип в рубриката ни "Моята новина":

 

 

 

 

На място са пристигнали полицаи, които са съставили протоколи по случая.

Служителят на бензиностанцията е награден, а майката на Едуард смята да го съди. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.