Певецът спечели сърцата на публиката в състава на момчешката банда Voice of Boys

Финалистът от първия сезон на X Factor България Недислав Драгиев представя  първия си самостоятелен сингъл "Catch Me". Нед е познат на публиката като едно от момчетата в група Voice of Boys, с които стартира музикалната си кариера с участието си в най-успешният музикален формат в цял свят,  също и като автор на хитове, които спечелиха хиляди сърца от българската аудитория. Сега изпълнителят се впуска в ново предизвикателство с новата си песен, която е на английски език и е с негова музика и текст.

Нед споделя, че "Catch Me" е проект, по който е работил в продължение на повече от четири месеца и е много щастлив, че процеса по създаването на аудиото, а също и на видеото е преминал с лекота, благодарение на прецизната работа на целия екип. Режисьор на лентата е Добромир Николов, а във видеото можем да видим Недислав Драгнев-Нед в ролята на супер герой.  

На пропускайте да видите новите таланти в X Factor "Сътворението на звездите" тази неделя от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.