Учителка крещи и обижда деца

Уволнение след пореден шокиращ случай на агресия в детска градина. Този път в Русе. Запис, изпратен до "Господари на ефира", разкрива как учителка обижда децата и им крещи. Според родители тормозът бил системен.

ПАК НАСИЛИЕ? Майка твърди, че синът й е бит от учителка

Въпреки че носи име на приказен герой, зад стените на детска градина "Червената шапчица" приказката се превръща в кошмар. Освен грубо отношение, децата получават и наказания. Родителите твърдят, че им се посяга и физически. Стрес и нощно напикаване са само част от последствията върху децата.

БОЙ В ДЕТСКА ГРАДИНА?: Родител взе детето си със синини (ВИДЕО)

Учителката от записа - Милена Иванова, е уволнена дисциплинарно. Родителите обаче все още не са спокойни и смятат да се борят за камери в детската градина.

Родители на протест срещу насилието в детските градини (ВИДЕО+СНИМКИ)

След серия от подобни случаи в последните месеци Инициативен комитет на родители от цялата страна настоя за същото. През септември в Народното събрание бяха внесени 10 000 подписа и предложения за промяна в образователната система. Едно от основните искания е камери във всички детски градини и училища у нас не само отвън, но и в стаите. Резултат засега няма. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.