Екип на “На кафе” надникна зад кулисите на шоуто с ментора на музикално шоу №1

“Петият сезон на X Factor се очертава да бъде страхотен, защото участниците са много интересни. Има много хора, които имат усета да се представят като артисти, не само като певци”, сподели Любо Киров в “На кафе”.  Тази неделя от 20.00 ч. по NOVA менторът на музикално шоу №1 ще избере финалистите в категория Групи, които ще се отправят към първия лайв концерт на 22 октомври. Любо Киров ще се консултира с Миро, който има опит в емблематичния дует Каризма и знае трудностите в пътя на една музикална формация.

“Това ще бъде годината на групите. Заявих го и по време на кастингите. Надявам се да имам група, която да спечели X Factor”, разкри Любо.

“Харесва ми, че групите са трудно предизвикателство. Да пееш с група означава да притежаваш много повече качества, отколкото ако си солов изпълнител”, смята менторът.

Какво още се случва в Къщите на съдиите с Любо Киров, гледайте във видеото от “На кафе”.

Не пропускайте какво ще се случи Къщите на съдиите тази неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.