Концертът в Зала 1 на НДК на 10 ноември отбелязва края на националното турне “Знам – Най-доброто от Любо Киров“

Албумът “Знам – Най-доброто от Любо Киров“, издаван от “Вирджиния Рекърдс“, достигна златен статус на продажби на CD и винилова плоча. “Този албум е специален за мен по много причини. Щастлив съм, че се радва на такъв голям интерес от публиката. Благодаря на всички, с които съм работил през годините, и на хората, които подкрепят българската музика с купуването на албуми!“, казва певецът, който е и ментор на Групите в пети сезон на X Factor.

Новината идва месец преди концерта му в Зала 1 на НДК на 10 ноември, когато той ще представи най-големите си хитове от последните 16 години, включени в албума. Сред тях са “Знам“, “Има ли цветя“, “Различен“, “Ако някога“, “Alright” с Мария Илиева, “Заедно“ с Графа и Орлин Павлов, “Мога“, “На края на света“, както и новата версия на сингъла “Ти“, позната и от трейлъра на филма “Вездесъщият“. Концертът ще е кулминацията на националното турне на Любо. На сцената с него ще излязат Живко Петров (клавишни), Ангел Дюлгеров (китари), Калин Вельов (барабани и перкусии), Ивайло Звездомиров (бас китари) и LaTiDa (вокали).

Билети за концерта се продават в Билетния център на НДК, както и на eventim.bg

Албумът “Знам – Най-доброто от Любо Киров“може да бъде поръчан в Musicmall.bg. Дигиталната версия на албума е налична в iTunes и Apple Music, Google Play и Spotify

Не пропускайте как ще се справят групите под менторството на Любо Киров на първия лайв концерт на X Factor "Сътворението на звездите“ в неделя от 20.00 ч. по NOVA.  

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.