Билетите за събитието са вече в продажба

На 18 януари 2018 година дует “Авеню“ ще представи най-новия си албум "Безвремие“. В проекта са включени 10 песни, създадени в периода 2015 – 2017 година, сред които композициите “Свобода“, “Спомни си ти за мен“, “Сънища без край“ с участието на Любо Киров , “До края на нощта“ с Васко Василев и, разбира се, едноименната “Безвремие“.

На концерта, освен песните от албума “Безвремие“, “Авеню“ ще изпълнят и някои от най-големите си хитове като “Бягство“, “Живели ли сме някога преди“, “Желание“ и много други. Специално за случая, всички песни ще прозвучат в напълно нови оркестрирани версии, дело на талантливия автор и диригент Левон Манукян. На сцената “Авеню“ ще бъдат в компанията на своите музиканти Васил Иванов (програминг и синтезатори), Юлиан Янев (клавир), Щерион Пилидов (китара), Стефан Попов (барабани), Христина Нейкова и Елена Сиракова (беквокали), както и на камерния оркестър “Levon Manukyan Collegium Musicum".

“Искахме това събитие да не е просто промоция на албум, затова решихме да подарим едно незабравимо изживяване за най-верните ни фенове  – бутиков концерт за отбрана публика сред уникална обстановка“, споделят Боби и Заки.

Усещането за безвремие ще бъде поднесено с невероятна елегантност, стил и висока класа в City Mark Art Center на 18 януари 2018 година от 20.00 ч. Местата за събитието са ограничени.  За да станете част от тези два часа безвремие, може да закупите своя билет online от www.epaygo.bg или на касите на EasyPay  и City Mark Art Center. С имената на закупилите билети ще бъде съставен “Списък на гостите“, a в деня на събитието всеки ще бъде посрещнат като личен приятел на Боби и Заки - с чаша изкусително вино и подарък – луксозно издание на новия албум на “Авеню“ -“Безвремие“.

Междувременно не пропускайте изявите на талантите от група 25+ под менторството на Заки в X Factor в неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.